Web Analytics Made Easy - Statcounter

قهرمان سابق المپیک در مورد عملکرد تیم ملی وزنه برداری در مسابقات جهانی گفتگو کرد.

طرفداری- حسین رضازاده، ملی پوش سابق تیم ملی وزنه برداری کشورمان در خصوص عملکرد تیم ملی در مسابقات جهانی صحبت کرد.

به گزارش تسنیم، او ابتدا در مورد کسب عنوان چهارمی جهان توسط تیم ملی وزنه‌برداری ایران اظهار داشت:

وزن‌ها تغییر پیدا کرده و تیم کامل به مسابقات اعزام شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته بیشتر از 5 یا 6 تیم ایران با تیم کامل خود در مسابقات شرکت نکرده بودند. تیم ایران نیز با 10 وزنه‌بردار راهی مسابقات شده بود که از لحاظ تیمی هم مقام بهتری کسب کند ولی در اوزان المپیکی مدال نگرفتیم. مدال‌هایی هم که گرفته شد، ضعیف بود.

رئیس پیشین فدراسیون وزنه‌برداری گفت:

باید در زمینه تیم ملی، برنامه ریزی بهتری انجام شود چون کشورهایی که در اوزان المپیکی مدال گرفتند، وزنه‌های خیلی خوبی زدند. ما دو سهمیه المپیک در 2020 داریم که امیدوارم با برنامه ریزی بهتر، نتایج خوبی در این دو وزن کسب کنیم.

قهرمان پیشین المپیک در مورد شکسته شدن رکوردش در مسابقات جهانی توسط لاشا تالاخادزه گرجستانی گفت:

من 263 کیلوگرم را در مسابقات جهانی 2002 ورشو زده بودم و 263.5 را هم در المپیک زدم که تالاخادزه موفق شد وزنه 264 کیلوگرم را بزند که بسیار خوب وباارزش بود. من او را بارها در مسابقات مختلف دیده و با او صحبت کرده‌ام. دسته‌های وزنه برداری از حدود 2 سال قبل تغییر کرده ولی او وزنه‌بردار خوب و کاملی از نظر فنی و اخلاقی است. شکستن رکورد جهان حق او بود چون مشخص است که به خوبی تمرین می‌کند و زحمت می‌کشد.

رضازاده در مورد تمرینات اختصاصی و خارج از اردوی کیانوش رستمی نیز صحبت کرد:

او بیش از 6 سال است که تنها تمرین می‌کند. این قضیه باید همان 6 سال پیش مدیریت می‌شد که به همراه گروه و تیم تمرین کند ولی این مدیریت انجام نشد. کیانوش در المپیک 2016 ریو طلا گرفت و همه به‌به و چه‌چه گفتند ولی در مسابقات اخیر، بدن او سرد شد و وزنه‌ها را اوت کرد. من معتقدم نباید او را مورد هجمه قرار داد و در آستانه المپیک باید از او حمایت کرد. خودش گفته که وزنه‌های 190 در یک ضرب و 230 در دو ضرب را بالای سر برده که بسیار باارزش است. وقتی هم که کار خود را در مسابقات با 180 کیلوگرم آغاز می‌کند، نشان می‌دهد که آماده است. امیدوارم خودش هم درایت داشته باشد و تمرینات خوبی برای المپیک 2020 انجام دهد. رویه او خوب نیست و خیلی سخت است. من به شخصه نمی‌توانم انفرادی تمرین کنم ولی او با این روش موفق بوده، طلای المپیک را از این روش کسب کرده است. ما همه می‌گوییم که این روش خوب نیست ولی خودش جواب گرفته و راضی است.

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۹۰۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی شرایط تیروکمان برای ورود به المپیک/ رکورد خوب، شرایط سخت

به گزارش خبرنگار مهر، مسابقات مرحله مقدماتی اول کاپ جهانی به میزبانی شانگهای چین در بخش تیمی ریکرو درحالی به پایان رسید که کمانداران ایران در بخش مردان با ترکیب فائز محمدی، رضا شبانی و محمدحسین گلشنی پس از استراحت در دور نخست بازی‌های حذفی در دور دوم به مصاف تیم آمریکا رفتند و با نتیجه ۵ بر یک شکست خوردند و از صعود به مراحل بالاتر بازماندند .

تیم ریکرو بانوان نیز با ترکیب مبینا فلاح، یسنا پورماهانی و حوریه حاجی حسینی هر چند در دور نخست بازی‌های حذفی به مصاف تیم قزاقستان رفت و با نتیجه ۵ بر ۳ به پیروزی رسید اما در مرحله یک هشتم نهایی با نتیجه ۶ بر صفر مقابل تیم کره‌جنوبی شکست خورد و از صعود به مراحل بالاتر بازماند.

البته در جریان این رقابتها تیم میکس ریکرو کشورمان با ترکیب فائز محمدی و مبینا فلاح با امتیاز ۱۳۲۷ در رده پانزدهم قرار گرفت و موفق شد رکورد ایران را ارتقا ببخشد.

بهزاد پاکزاد سرمربی سابق تیم ملی ریکرو ایران در گفت وگو با خبرنگار مهر درخصوص حضور ملی پوشان کشورمان و ارزیابی عملکرد انها در مرحله اول و دوم جام جهانی چین اظهار داشت: کیفیت این مدل مسابقات همیشه بالاست و خوشبختانه رکوردهایی که به ثبت رسید نشان داد تیم خوبی داریم که نوید بخش روزهای خوب برای ریکرو ایران خواهد بود. باید بپذیریم که در رشته‌های رکوردی حرف اول و آخر را رکوردها می‌زنند چون از همین مسیر است که آرام آرام ورزشکاران می‌توانند خودشان را به مدال‌های جهانی و المپیک نزدیک کنند.

وی در ادامه با اشاره به شرایط سخت تیم ملی جهت کسب سهمیه المپیک پاریس گفت: کاپ جهانی ترکیه که خرداد برگزار خواهد شد آخرین رویدادی است که بچه‌های ما باید برای رسیدن به پاریس تلاش کنند. رقابت با رقبای جهانی طبیعتا سخت‌تر است اما این تنها راه ماست و باید همه توان‌مان را بگذاریم تا ریکرو هم نماینده در المپیک داشته باشد. حریف‌ مان قوی هستد درست؛ ولی بچه‌های ما هم نشان دادند از شرایط خوبی برخوردارند که امیدوارم شاهد موفقیت آنها در کاپ جهانی ترکیه باشیم.

سرمربی سابق تیم ملی ریکرو با بیان اینکه برگزاری اردوهای مشترک خارجی قطعا در این مسیر به تیم ملی کمک خواهد کرد؛ توضیح داد: اردوهای خارجی یک حسن مهم دارند آنهم این است که کمانداران ما این فرصت را دارند تا بتوانند با سایر کمانداران خارجی تمرین کنند و دوست شوند. این پیوند دوستی که بین انها برقرار می‌شود باعث خواهد شد که استرس بچه‌های ما کاهش پیدا کند و یا از بین برود. اصولا شما زمانی که صرفا با رقیب خود مسابقه می‌دهید کار سخت تری دارید تا اینکه بخواهید با دوست خود به رقابت بپردازد.

پاکزاد در پایان درمورد عملکرد مربی کره‌ای تیم ملی ایران گفت: فرقی ندارد مربی ایرانی باشد یا خارجی در هر شکل باید به آنها زمان داد و بر اساس آن عملکردشان را مورد قضاوت قرار داد. این زمان دادن در ایران حداقل باید ۴ سال باشد. البته در کشورهای پیشرفته در این رشته وقتی حرف از ۴ سال بزنید خنده‌شان می‌گیرد. قهرمان المپیک توکیو در ریکرو درست ۱۰ سال با یک مربی کار کرده که موفق شد طلای این بازیها را کسب کند. مربی کره ای تیم ملی ایران هم تا این لحظه خوب کار کرده اما برای ارزیابی دقیق‌تر باید به او فرصت داد.

کد خبر 6094077

دیگر خبرها

  • ساکت الهامی و یک انگیزه مهم برای شکستن رکورد پرسپولیس
  • دختر وزنه‌بردار ایرانی با تیم پناهندگان در المپیک پاریس!
  • مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی دختران کشور در همدان
  • بانوان وزنه‌بردار خراسان شمالی در مسابقات قهرمانی کشور حضور دارند
  • بررسی شرایط تیروکمان برای ورود به المپیک/ رکورد خوب، شرایط سخت
  • تمام رشته‌های المپیکی باید مورد حمایت قرار گیرند
  • تلاشم شکستن رکورد دنیا در فری استایل است
  • ایران اسلامی الگوی وحدت و برادری در جهان است
  • شکست‌ناپذیری در ۴۷ بازی متوالی؛ خیز لورکوزن برای شکستن رکورد تاریخی بنفیکا
  • روایت رستمی از مبارزه با فرنگی‌کار ژاپنی با وجود مصدومیت