Web Analytics Made Easy - Statcounter

«حسین رضازاده» در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در تحلیل مسابقات دسته فوق‌سنگین وزنه‌برداری المپیک اظهار داشت: دسته به اضافه ۱۰۹ کیلوگرم همواره یکی از جذابترین رقابت‌های المپیک به شمار می رود و  قهرمان آن در کانون توجه قرار خواهد گرفت. البته در این دوره حساسیت این دسته چند برابر شده زیرا «لاشا تالاخادزه» با رکوردشکنی‌های متوالی خط نشان زیادی برای سرزمین آفتاب کشیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او وزنه‌بردار توانمندی است که تمرینات منظمی دارد. به نظر می‌رسد غول گرجستانی در این دوره از بازی‌های المپیک دوباره رکورد شکنی خواهد کرد و به صورت رسمی به رکورد ۲۲۵ کیلوگرم در یکضرب حمله می‌کند.  

وی ادامه داد: در این دسته وزنه‌برداری که بتواند به رکورد تالاخادزه نزدیک شود وجود ندارد و این موجب شده تا وی با آرامش بیشتری به دنبال ثبت بهترین عملکرد باشد. شاید هم در دوضرب پشت وزنه ۲۷۰ کیلوگرم قرار گیرد. البته وی در فیلم‌هایی که منتشر می‌کند از مهار این وزنه نیز خبر داده است.  

دارنده مدال طلا المپیک ۲۰۰۴ آتن با اشاره به حضور «علی داودی» در دسته به اضافه ۱۰۹ کیلوگرم افزود: داودی وزنه‌بردار خوب و قابل اطمینانی است که زمان لازم برای کسب موفقیت را دارد. او می‌تواند در آینده حرف زیادی برای گفتن داشته باشد. داودی تمام فاکتورهای یک وزنه‌بردار موفق را دارد و باید تمریناتش را به صورت منظم دنبال کند تا مدعی کسب مدال طلا باشد. البته او در این دسته به احتمال زیاد به سکو خواهد رسید زیرا در استارت لیست اولیه رقابت‌ها، با مجموع ۴۴۲ کیلوگرم  پشت سر تلاخادزه قرار گرفته است و ما می‌توانیم شاهد رسیدن او به سکو مدال باشیم.  

دارنده چهار مدال طلا دسته فوق سنگین وزنه‌برداری قهرمانی جهان با اشاره به مسیر موفقیت زندگی یک ورزشکار گفت: آینده را نمی‌شود به صورت دقیق پیش‌بینی کرد زیرا یک اتفاق ممکن است تمام رویاها را بر باد دهد اما باید برای رسیدن به هدف برنامه داشت برنامه‌ای که مسیر موفقیت را در پیش‌روی ورزشکار قرار دهد. علی داودی و علی هاشمی نمایندگان ایران نیز باید با برنامه و هدف به توکیو بروند زیرا  آنان ۲ قهرمان بزرگ هستند و توانایی لازم برای رسیدن به سکوی جهانی را دارند.  

دارنده مدال طلا المپیک ۲۰۰۰ سیدنی با بیان خاطره‌ای از آن دوره از بازی‌ها گفت: در سیدنی من ۲۲ سال بیشتر نداشتم و در بین ورزشکاران شاید ناشناخته‌ترین بودم. «رونی‌ولر» آلمان با مدال طلا و نقره المپیک در آنجا حاضر بود. «کیم تای هیون» از کره جنوبی و «آندره چمرکین» از روسیه خود را به عنوان مدعی شماره یک معرفی می‌کردند. رونی ولر در یک ضرب ۲۱۰ کیلوگرم را مهار کرد و من به خاطر ۲ کیلو اضافه وزن پشت سر وی قرار داشتم. بهترین رکورد من ۲۱۰ کیلوگرم بود اما درخواست ۲۱۲.۵ کیلوگرم دادم و در میان بهت همه آن را مهار کردم؛ آن لحظه کسی باورش نشد.  

و ادامه داد: در دوضرب رقابت نفس‌گیر  بود. من ۲۶۰ کیلوگرم را مهار کرده بودم و ورزشکار کره‌ای و روسی نیز همین وزنه را مهار کردند. رونی ولر نیز با ۲۵۷.۵ کیلوگرم منتظر حرکت سوم دوضرب بود. او ۲۶۲.۵ پیشنهاد داد اما در قیچی کم آورد تا نوبت به ورزشکار روسی برسد.  آندره چمرکین ۲۷۲.۵ کیلوگرم برای حرکت سوم پیشنهاد داد که ۱۰ کیلوگرم بالاتر از رکورد جهان بود. البته او این وزنه را تنها لیف کرد و من به مدال طلا رسیدم مدالی که آغاز بر موفقیت زندگی قهرمانی من بود. البته در سال های بعد هم  شمار مدال‌هایم را بیشتر کردم و هم رکورددار جهان در این دسته شدم. این همه اتفاقات به لطف خداوند و تمریناتم منظم بود.

دارنده ۲ مدال طلا المپیک در رشته وزنه برداری در پایان با تبریک مدال طلا فروغی برای کاروان ایران گفت: امیدوارم تمام ورزشکاران اعزامی به توکیو به ویژه وزنه‌برداران پیام آور شادی برای ایران باشند.  

«علی مرادی» رییس فدراسیون وزنه‌برداری نیز یکی از  اعضای خانواده وزنه‌برداری است که به عنوان داور در هیات ژوری حضور دارد. این نخستین بار است که یک ایرانی هیات ژوری داوری در بازی‌های المپیک خواهد بود.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: علی داودی علی هاشمی سیدنی حسین رضازاده سیدنی علی داودی علی مرادی علی هاشمی فدراسیون وزنه برداری وزنه برداری ۵ کیلوگرم مدال طلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۱۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین شانس کشتی آزاد به المپیک می‌رسد/ جدال سخت سرلک با مدعیان

به گزارش خبرنگار مهر، کمتر از دو ماه دیگر به مهم‌ترین آوردگاه ورزش دنیا زمان باقی مانده و ورزشکاران رشته‌های مختلف که تاکنون موفق به کسب سهمیه المپیک نشدند، این روزها در تلاشند تا بتوانند جواز حضور در المپیک را از آن خود کنند. تیم ملی کشتی آزاد پیش از این ۵ سهمیه حضور در المپیک را توسط رحمان عموزاد، یونس امامی، حسن یزدانی، امیرعلی آذرپیرا و امیرحسین زارع به ترتیب در اوزان ۶۵، ۷۴، ۸۶، ۹۷ و ۱۲۵ کیلوگرم کسب کرده و تنها در وزن ۵۷ کیلوگرم به سهمیه المپیک نرسیده است.

در مسابقات گزینشی المپیک در قاره آسیا کشتی آزاد با سه نماینده یونس امامی، امیرعلی آذرپیرا و احمد محمدنژاد جوان راهی قرقیزستان شد که از بین آن‌ها جوان نتوانست کار ناتمام را تمام کند و به سهمیه ۵۷ کیلوگرم برسد، او در این مسابقات برابر حریف مغولی خود تن به شکست داد و نتوانست خیال کادر فنی را برای رسیدن به سهمیه کامل این تیم راحت کند. حالا علیرضا سرلک آخرین نماینده ایران در آخرین مرحله گزینشی المپیک که از ۲۰ تا ۲۴ اردیبهشت ماه به میزبانی شهر استانبول ترکیه برگزار می‌شود حضور پیدا می‌کند تا بتواند آخرین سهمیه را از آن خود کند هر چند که کار سخت و دشواری خواهد بود.

سرلک به آخرین سهمیه المپیک پاریس می‌رسد؟

علیرضا سرلک یکی از کشتی‌گیران باتجربه ایران در وزن ۵۷ کیلوگرم است، او عناوین مختلفی از جمله نایب قهرمانی جهان و آسیا را و همچنین برنز جوانان جهان را در کارنامه خود دارد. او اکنون آخرین امید کشتی آزاد ایران برای کسب ششمین سهمیه المپیک به شمار می‌رود. البته سرلک در استامنبول کار راحتی پیش رو ندارد و باید با حریفان مطرحی همچون «گئورگی وانگلوف» بلغارستانی، «ژی‌پنگ جیانگ» چینی، «روبرتی دینگاشویلی» گرجستانی، «هورست لِهر» آلمانی، «امان امان» هندی، «سانگ‌وون کیم» کره‌ای، «زانابازار زاندانبود» مغولی، «سلیمان آتلی» ترک و همچنین «اسپنسر لی آمریکایی» رقابت کند.

گره کور کشتی آزاد در وزن ۵۷ کیلوگرم

تیم ملی کشتی آزاد در وزن ۵۷ کیلوگرم هنوز موفق به کسب سهمیه نشده و این نشان از ضعف کشتی ایران در این وزن است. موضوعی که اهالی کشتی هم بارها به آن اشاره کردند و حتی محسن کاوه سرمربی تیم ملی کشتی آزاد این واقعیت را انکار نکرد.

در مسابقات قهرمانی کشور احمد محمدنژاد جوان و علیرضا سرلک به فینال وزن ۵۷ کیلوگرم رسیدند و جوان با اختلاف امتیاز کم به عنوان قهرمانی رسید و طبق چرخه انتخابی تیم ملی گزینه اول کادر فنی برای حضور در مسابقات گزینشی المپیک بود که پس از ناکامی در این مسابقات شایعه تغییر وزن او مطرح شد.

آخرین شانس ایران در ترکیه

علیرضا سرلک در صورت کسب سهمیه در این وزن به صورت مستقیم جواز حضور در المپیک پاریس را به دست خواهد آورد و کشتی آزاد ایران با ۶ سهمیه راهی پاریس می‌شود، اما اگر این اتفاق رخ ندهد کشتی آزاد با ۵ آزادکار راهی پاریس می‌شود. در حال حاضر روسیه و جمهوری آذربایجان تاکنون ۶ سهمیه المپیک را در کشتی آزاد کسب کرده‌اند. در کشتی فرنگی نیز ایران تنها کشوری است که ۶ سهمیه کامل المپیک را بدست آورده است.

کد خبر 6093995 سیده فرزانه شریفی

دیگر خبرها

  • دختر وزنه‌بردار ایرانی با تیم پناهندگان در المپیک پاریس!
  • رفتن حسن یزدانی به مجارستان اشتباه است!
  • دیوید تیلور از کشتی خداحافظی می‌کند؟
  • صعود ناهید کیانی به جایگاه دوم جدیدترین رنکینگ المپیک
  • تمام رشته‌های المپیکی باید مورد حمایت قرار گیرند
  • پایان کار امیدهای بوکس با کسب 3 مدال برنز
  • عضو ارشد حماس: آمریکا نتانیاهو را تحت فشار قرار دهد تا تصمیمی سیاسی بگیرد که منجر به توافق آتش بس شود/ رژیم صهیونیستی به دلایل سیاسی داخلی هنوز نتوانسته تصمیم لازم برای رسیدن به توافق را اتخاذ کند
  • بویری: بی‌حاشیه بودن و قلب پاک مُهمدی او را رو به جلو می‌برد
  • اسماعیلی فینالیست شد/ سلطانی و ملک‌خطابی به مدال برنز رسیدند
  • آخرین شانس کشتی آزاد به المپیک می‌رسد/ جدال سخت سرلک با مدعیان